Information:

Nyheder:
Sidst opdateret 22. marts 2016 18:28


5/9 2007
Nyt fra Danmarks Bowling Forbund (offentliggjort på Forbundets hjemmeside den 2/9 2007):
Danmarks Bowling Forbunds konstituerede Forbunds Formand John Dederding har valgt at trække sig som formand med øjeblikkelig virkning (31. august) og derfor afholdes der ekstraordinær repræsentantskabsmøde lørdag den 15. september kl. 13. i Fredericia Idrætscenter.

Danmarks Bowling Forbunds drenge landstræner Alan Hutcinson har valgt at stoppe og der arbejdes i øjeblikket med at finde en ny drenge landstræner. Alans beslutning får ingen indflydelse på den planlagte ungdoms landsholdssamling den 7-8-9 september.


3/9 2007
Brev fra formanden -
klik her


10/6 2007
Danmarks Bowling Forbund har fået ny hovedsponsor på tøj:

Skodsborg Sport
Skodsborg Strandvej 156, 2942 Skodsborg
Kontaktperson: Carsten Paasch
Fastnet: 45 80 72 22 / Mobil: 29 86 55 50

Klubber vil med fordel kunne kontakte Skodsborg Sport ved indkøb af nyt spilletøj


1/4 2007
KBUs Instruktør/Træner Forum har holdt sin anden samling. På denne anden samling havde vi som tema, hvordan man kan variere træningen for at gøre det sjovere at træne. Det kom der flere gode idéer ud af, og vi glæder os nu til at bruge det i praksis. 

Vi er desuden ved at oprette en hjemmeside med en database for KBUs Instruktør/Træner Forum. Dette har flere formål: dels har vi her en liste over de tilsluttede instruktører og trænere, dels har vi dokumenter med referater af vores samlinger og lignende, og dels vil vi fremover udvide med ”værktøjer” for instruktører og trænere, bl.a. med ideerne til at variere træningen for at gøre det sjovere at træne. Hjemmesiden finder du indtil videre på adressen www.funder.nu/forum

Efter starten i november 2006 er vi nu oppe på 15 registrerede, aktive instruktører og trænere, som mødes til vores samlinger ca. fire gange årligt. Vi vil fortsat arbejde på at alle interesserede instruktører og trænere der fungerer i KBUs område deltager i KBUs Instruktør/Træner Forum. Så hvis du endnu ikke er med og er interesseret i at komme det, er du meget velkommen til at kontakte Inge eller Erik for at blive inviteret til næste samling. 

På vegne af KBUs Instruktør/Træner Forum 

Inge Sambleben  (FU) / inge_s@kbu.dk

Erik Madsen (Træner) / hr.erik.madsen@jubii.dk


(18/3 2007) -
KBU afholdt repræsentantskabsmøde
Repræsentantskabsmappen:
Læs den her
Kort uofficielt referat af repræsentantskabsmødet:
Læs det her


6/2 2007
Det er med stor sorg vi alle i KBU har modtaget meddelelsen om Alice Vorborg Grøndals bortgang den 4. februar 2007.
Hvem kendte ikke Alice – altid fremme med sin hjælp og indsigt i vores sport.
Hun var en ener af den gamle skole, altid parat til at give en hånd.
Når jeg tænker på de utallige timer hun lagde for os alle i KBU – kan vi  kun have stor respekt – hun vil blive savnet.
Som det fremgår af vores gæstebog vil hun blive bisat fredag den 9. februar kl. 13 fra Herlev Kirke, Bygaden i Herlev.
Jeg håber at mange vil vise hende den sidste respekt og møde op.
Vore tanker går til hendes efterladte.
Æret været hendes minde.

Lisbeth Tiedjen
Formand/KBU


1/2 2007
Det er nu atter muligt at indtaste foreløbige resultater på KBUs hjemmeside, og følge den uofficielle stilling her. Den officielle stilling opdateres en gang om ugen med registrerede resultater på infosport.
Fra menuen "Stilling og resultater" er det desuden muligt at komme direkte til stilling og resultater på infosport
(klik her)
PS: Rettelser til resultaterne fra infosport skal fortsat ske til Michael Pedersen (Senior@KBU.dk)


23/1 2007
Da turneringsudvalget har valgt, at resultatformidlingen fremover udelukkende skal ske via infosport, vil den tidligere kendte resultatformidling på KBUs hjemmeside stoppe fra dags dato.
Det er dog lykkedes at etablere et link fra menuen "Stilling og resultater", som peger direkte på den ønskede serie/række på infosport
(klik her)
PS: Fremtidige rettelser til de indtastede resultater skal ske til Michael Pedersen (Senior@KBU.dk)


22.12.2006
Kære bowlere
Glædelig Jul og Godt Nytår fra os i FU.
Alt ser p.t. lyst ud. Idrætssystemet kører næsten optimalt - der er folk til de ledige poster på næste repræsentantskabsmøde - vi får måske en ny klub på omkring 25 medlemmer med licenser fra Tåstrup til næste sæson - vi har fået gang i en god dialog med nogle af de bowlere der bruger vores gæstebog. Så alt i alt - set her i første halvår -positivt.
Jeg håber at vi kan bibeholde de gode takter - og vil endnu engang opfordre Jer til at "bruge" os. Vi bliver kun bedre hvis vi får input fra Jer!
Lisbeth Tiedjen
Formand


11.12.2006
Vi er af Danmarks Bowling Forbund blevet bedt om at informere om ændring af propositionerne for World Cup Ranking
(klik her)02.11.2006
I foråret 2006 besluttede KBU at oprette et forum for instruktører og trænere, da der er behov for en måde at få kontakt til aktive bowling instruktører og trænere:
- Klubberne har behovet, når de ønsker at få assistance til træningen.
- Instruktørerne og trænerne har behovet, når de ønsker at udveksle erfaringer med andre instruktører og trænere.
Dette forum for instruktører og trænere er nu en realitet, og den første samling har fundet sted her i november 2006. Forud har vi gravet i arkiverne og fundet adresser på så mange instruktører og trænere som vi kunne. Alle er blevet inviteret, og heldigvis har en del meldt positivt tilbage, og derfor har vi nu kunnet starte samlingerne.
På den første samling skitserede vi nogle retningslinier for fremtiden i forumet. Desuden var formanden for IKK inviteret til at given en aktuel orientering om uddannelse af instruktører og trænere, og om afholdelse af bowlingundervisning i form af U-træf for ungdommen og S-træf for seniorer.
Fremover vil vi holde omkring fire samlinger om året. Vi vil blandt andet bruge samlingerne til at udveksle erfaringer og gode ideer til træningen af bowlingspillere, og vi vil stræbe efter at hver samling har et tema for samarbejdet.
Endelig vil vi arbejde på at alle interesserede instruktører og trænere der fungerer i KBUs område deltager i KBUs Instruktør/Træner Forum. Så hvis du endnu ikke er med og er interesseret i at komme det, er du meget velkommen til at kontakte Inge eller Erik for at blive inviteret til næste samling.
Bemærk: KBUs Instruktør/Træner Forum er ikke et forsøg på at lokke dig væk fra hvor du evt. fungerer som instruktør eller træner i øjeblikket, men at give dig muligheden for deltage i et forbedret samarbejde med andre instruktører og trænere.
På vegne af KBUs Instruktør/Træner Forum
Inge Sambleben  (FU) / inge_s@kbu.dk
Erik Madsen (Træner) / hr.erik.madsen@jubii.dk
Genveje:
Siden 17. august 1999
  er KBUs hjemmeside
 besøgt gange

 

Har du kommentarer til hjemmesiden, er du velkommen til at skrive til mig
(Bente Makholm)

Tilsluttet DANMARKS BOWLING FORBUND og Danmarks Olympiske Komité

For at se mange af de forskellige indbydelser, startlister og resultatlister, skal du have installeret Acrobat-reader på din PC.